dr PRODANOVIĆ

O nama

Osnivač i vlasnik, dr Srđan Prodanović, diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kao jedan od najboljih studenata, a odmah potom završio je i specijalizaciju iz oblasti radiologije na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Tokom 2014. godine započeo je obrazovanje i usavršavanje iz oblasti estetske medicine. Sertifikovan je od strane Srpskog lekarskog saveta i Ministarstva zdravlja za estetske i anti-age procedure.

Dr Prodanović je član Izvršnog odbora SESIAM Society (Udruženje interdisciplinarne estetske i antiejžing medicine Srbije), redovan je učesnik i predavač brojnih domaćih i međunarodnih kongresa i simpozijuma iz oblasti estetske medicine.

U svom radu koristi najsavremenije ultrazvučne aparate u svrhu dijagnostike kao i planiranja terapijskog pristupa estetskim intervencijama i kombinujući ih sa najnovijim tehnikama antiejdžing medicine postiže sofisticirane i prirodne rezultate po kojima je ordinacija “dr Prodanović” postala prepoznatljiva. 

 

Naša filozofija

Mi verujemo da svako životno doba nosi sebi svojstvenu lepotu, a da je svako lice i telo jedinstveno i neponovljivo. Ono po čemu smo postali prepoznatljivi je individualan pristup svakom pacijentu i prirodni, a opet impresivni rezultati.

Bilo da želite da otklonite znake umora i godina ili da istaknete svoju lepotu, tu smo da Vas saslušamo i zajedno dođemo do najboljeg rešenje, baš po Vašoj meri, jer nega lepote je i briga o sebi!

Ova stranica koristi kolačiće Ove stranice koriste kolačiće (eng. “cookies”) radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.