dr PRODANOVIĆ

Laserska epilacija-drugo ime za slobodu!

Istorija uklanjanja neželjenih dlačica duža je nego što možda mislite! Depiliranje voskom počelo je u starom Egiptu, a muškarci su već u kamenom dobu koristili oštre školjke za uklanjanje dlaka sa lica.

Iako su se kroz istoriju trendovi menjali, činjenica je da veliki broj žena (a i muškaraca) već vekovima uklanja neželjene dlačice ito i danas na vrlo sličan način kao što su to činili naši preci pre nekoliko vekova.

Depilacija je jako bolna, često uzrokuje urastanje dlačica i iritaciju kože, a između dva tretmana morate čekati da dlačice dovoljno izrastu da bi se mogle iščupati iz korena. Brijanje nije ništa bolje-desi se da se koža još nije smirila ni od prethodnog brijanja-a nove dlačice su već tu. Čak i kad nema iritacije, bockavi ste kao kaktus.

Ako vam je taj osećaj poznat, pa šta onda čekate? Rešite se neželjenih dlačica za sva vremena! Zamislite taj osećaj slobode da ne morate da brinete o depiliranju nikada više!
Za vas smo obezbedili najefikasniji i najbezbedniji laser za epilaciju na svetu, Alma Soprano Titanium, koji se može koristiti čak i na osunčanoj koži!

Paketi od 7 tretmana, koliko je u proseku potrebno, trenutno su na popustu od 30%, a možete platiti i na 4 mesečne rate. Razmak između tretmana je 6-8 nedjelja, tako da je pravo vreme da počnete upravo sada, kako biste sledećeg proleća i leta uživali u glatkoj i zdravoj koži.

Pogledajte naš CENOVNIK i zakažite svoj prvi tretman već danas!

Podeli:

Ostale aktuelnosti

MENI

Ova stranica koristi kolačiće Ove stranice koriste kolačiće (eng. “cookies”) radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.